Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο Μήνυμα


Η πρώτη κοινωνική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2106. Έχουμε επισημάνει ότι η προσφορά αίματος, η αγάπη και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας, είναι πράξεις ζωής για όσους έχουν προβλήματα υγείας και διαβίωσης.
Νικόδημος Κλουβάτος
Οι συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν και ακόμα μια κοινωνική προσφορά, προστέθηκε στις επιτυχημένες εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

Συνεχίζουμε και συμβάλλουμε σε κοινωνικές δράσεις αποδεικνύοντας ότι ο εθελοντισμός είναι δυναμικός τρόπος κοινωνικής συμμετοχής και παρέμβασης στην καλυτέρευση της κοινωνίας μας με πράξεις και όχι λόγια. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που προσέφεραν φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου και όλους τους αιμοδότες για την ανεκτίμητη προσφορά τους, ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του χωριού με 37 μονάδες αίμα. Εύχεται υγεία σε όλους και διάκριση σε τέτοιες πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

Ευχαριστούμε επίσης το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία» για την άριστη συνεργασία και ευγένεια τους.


Η Τράπεζα Αίματος του χωριού, έχει πρωταρχικό της στόχο, την κάλυψη των αναγκών σε αίμα για κάθε συγχωριανό και συνάνθρωπο μας που βρίσκεται σε επείγουσα ανάγκη.
Όσοι δεν μπόρεσαν για «προσωρινούς» λόγους να προσφέρουν αίμα και επιθυμούν κάποια άλλη φορά, μπορούν να προσφέρουν στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία», αναφέροντας την τράπεζα αίματος του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος».  
Κατερίνα και Μαρία Τσελέντη στην καταγραφή των αιμοδοτών και συλλογής φαρμάκων








Η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί όπως κάθε καλοκαίρι στον Κυνήδαρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις