Ανακοίνωση - Ενημέρωση δράσεων


Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και συμμετέχει ο σύλλογός μας, τις επόμενες ημέρες της Αποκριάς:






Το πρωί της Τσικνοπέμπτης 3/3/2016, ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, διοργανώνουν εκδήλωση στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο (ΠΑΛΑΙ), με παραδοσιακούς Ναξιώτικους μεζέδες, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια και μας προσκαλούν με είσοδο ελεύθερη, από το πρωί 8:00 έως τις 2:00 το μεσημέρι. Θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα της συγχωριανής μας Ελένης Λεγάκη.


Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 3/3/2016 μετά τις 8:00, διασκεδάζουμε "αποκριάτικα", στην αίθουσα του συλλόγου μας, με παραδοσιακούς μεζέδες και φαγητά από το συγχωριανό μας μάγειρα Χρήστο Ιωάννου Καρποντίνη (Ιρμάκι) και καλό Κυνηδαριώτικο κρασί. Θα το τσικνίσουμε με παϊδάκια που είναι προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Δημήτρη Καπούνη για την προσφορά του προς το σύλλογό μας.







Την Παρασκευή  4/3/2016 και ώρα 10:00 το βράδυ
ο Σύλλογος βάζει την αίθουσα......
Η νεολαία μας βάζει το κέφι και την αποκριάτικη διάθεση... στο Πάρτυ Μασκέ και σας προσκαλούμε να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να γλεντίσουμε και να παρακολουθήσουμε τα καλλιστεία για ΑΝΤΡΕΣ..... "ΕΤΟΙΜΕΣ" ΓΙΑ ΟΛΑ !!!!!
Απαγορεύεται η είσοδος σε κακόκεφους και αμοσκάρευτους.







Σάββατο 5/3/2016 και Κυριακή 6/3/2016 στις 5:30 το απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου, για το 2ο και 3ο τμήμα χορού κάνουμε νοερό ταξίδι στη Νάξο και στον Κυνήδαρο με "καπετάνιο" το επίτιμο μέλος του συλλόγου και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σταύρο Σπηλιάκο. Μια προσπάθεια να ξετυλίξουμε χορολογικά το φιλμ του χορευτικού βίου των Αξιωτών με ερευνητικό κέντρο τον πλούτο των Κυνηδαριωτών.














Την Κυριακή 6/3/2016 στις 11:00 το πρωί, αποκριάτικο μασκέ πάρτι για παιδιά στην αίθουσα του συλλόγου, σε συνεργασία με τη υπεύθυνη του 1ου τμήματος χορού κα Μαρία Νικολάου Κλουβάτου. Δεν θα γίνει μάθημα για το 1ο τμήμα χορού στις 5:00 το απόγευμα.







Έκπτωση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων περίπου 30%. Ύστερα από ενδιαφέρον μελών και φίλων του συλλόγου να παρευρεθούν το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας στον Κυνήδαρο, κατόπιν επικοινωνίας και συνεργασίας με την Blue Star Ferries, προσφέρεται έκπτωση εισιτηρίων περίπου 30%. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει θα πρέπει να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν με τα μέλη του Δ.Σ. Ιάκωβο Τσελέντη (6977319555) και Γιάννη Τσελέντη (6977233880), προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή. 
Ευχαριστούμε την Blue Star Ferries για την προσφορά της και τη συνεργασία της με το σύλλογό μας!! Το κόστος εισιτηρίου από Πειραιά για Νάξο με επιστροφή είναι πενήντα ευρώ (50,00€). Η αναχώρηση από Πειραιά του group θα γίνει Πέμπτη 10/3/2016 απόγευμα και επιστροφή από Νάξο το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας 14/3/2016.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις