Ανακοίνωση - Ενημέρωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
Την Παρασκευή 2/9/2016 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με θέματα συζήτησης: α) Ενημέρωση από πρόεδρο για διάφορα θέματα του συλλόγου, β) Απολογισμός των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, γ) Συμμετοχή συλλόγου σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.
  • Η ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δ.Σ., αφορούσε την εξέλιξη της έκδοσης οικοδομικής άδειας στον Πολυχώρο Αθλητισμού & Πολιτισμού Βασίλειος Απ. Αντωνάκης, τις εργασίες διαμόρφωσης στην αίθουσα του συλλόγου και την προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλει ο σύλλογος μας στην νέα περίοδο δράσης του. Ο ταμίας του Δ.Σ. ενημέρωσε τα μέλη για την καταγραφή των υλικών που έγινε το καλοκαίρι στην αποθήκη που διατηρεί ο σύλλογος στο χωριό.
  • Έγινε απολογισμός των καλοκαιρινών εκδηλώσεων για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά, όλα τα μέλη τοποθετήθηκαν επί των εκδηλώσεων και αποφασίστηκε να αποσταλούν ευχαριστήριες επιστολές στους χορηγούς, στα μέλη και φίλους του συλλόγου, που προσέφεραν προϊόντα ή υπηρεσίες. 
Διαβάστε στους παρακάτω συνδέσμους τις σχετικές επιστολές:

  • Αποφασίστηκε να συμμετέχει ο σύλλογος στις εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου στις 9/9/2016, χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς του χωριού μας με ζωντανή μουσική και όχι με παρουσίαση κάποιου δρώμενου που είχε αποφασιστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση, λόγω του περιορισμένου χρόνου οργάνωσης του δρώμενου.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η έναρξη της νέας περιόδου και λειτουργίας της αίθουσας του συλλόγου, θα καθυστερήσει μετά από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης στο χώρο. 
Γίνεται ανακατασκευή του w.c., τοποθετούνται νέα κουφώματα, νέες ηλεκτρολογικές γραμμές, κατασκευάζονται βιβλιοθήκες–αρχειοθήκες, ενισχύονται τα υπάρχοντα χωρίσματα, ο χώρος της αποθήκης διαμορφώνεται και γενικά η αίθουσα επεκτείνεται. 
Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με βάψιμο της αίθουσας. 

Ο ταμίας του συλλόγου : Στέλιος Λιαδάκης
Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από 6/9/2016 με τη βοήθεια και προσφορά του ταμία του Δ.Σ. Στέλιου Λιαδάκη, που πραγματικά καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και προσωπική εργασία για την υλοποίησή τους.

Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. θα γίνονται κανονικά και η έναρξη λειτουργίας της αίθουσας προγραμματίζουμε να γίνει το 2ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Άποψη αίθουσας (Φωτο: Ι.Κ. Τσελέντης - 4/9/2016)










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις