Εθελοντική Αιμοδοσία Συλλόγου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου, η δεύτερη αιμοδοσία για το έτος 2016  την Κυριακή 6/11/2016. Η αιμοδοσία ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 2:00 μετά το μεσημέρι. Έχουμε επισημάνει ότι η προσφορά αίματος είναι σημαντική πράξη ζωής για τους συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα υγείας και οι συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου, για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν σ' αυτή την κοινωνική προσφορά. Όσοι από τους αιμοδότες, δεν μπόρεσαν για "προσωρινούς" λόγους να προσφέρουν αίμα και επιθυμούν κάποια άλλη φορά, μπορούν να προσφέρουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" αναφέροντας την τράπεζα αίματος του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος". Επίσης οι νέες κάρτες αιμοδοτών θα σταλούν από την τράπεζα αίματος στον σύλλογο, και θα δοθούν στους νέους αιμοδότες. Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος μας είναι μέλος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ με Αρ. Μητρώου: 10077. 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος", ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" που με καλή δάθεση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. 
Επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη και φίλους αιμοδότες για την ανεκτίμητη προσφορά τους, να τους ευχηθούμε υγεία και διάκριση σε τέτοιες πράξεις κοινωνικής προσφοράς και να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα συμβάλλοντας έτσι στην ενημέρωση και την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις