Νέο Διοικητικό Συμβούλιο


Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση με Αρ. Πρωτ. : 1238 
Γαλάτσι, 16/5/2017

Στη συνεδρίαση της 15ης Μαΐου 2017 με θέμα «Συγκρότηση νέου Δ.Σ. σε σώμα», το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                     Λιαδάκης Στυλιανός του Νικολάου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:           Καρποντίνης Κων/νος του Γεωργίου 
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:    Τσελέντης Ιάκωβος του Κων/νου 
ΤΑΜΙΑΣ:                           Καρποντίνης Δημήτριος του Βασιλείου 
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:      Καρποντίνης Ιωάννης του Δημητρίου 
ΜΕΛΗ:                               
Σκουλάξινος Αντρέας του Δημητρίου, Τσελέντης Ιωάννης του Δημητρίου, Κλουβάτος Γεώργιος του Δημητρίου, Καρποντίνης Τριαντάφυλλος του Νικολάου. 

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» είναι πολιτιστικός, μέλος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), έχει έδρα το Γαλάτσι και η ιδιόκτητη αίθουσα και γραφείο του, βρίσκονται στην οδό Δερβενακίων 20. 
Πραγματοποιούμε και συμμετέχουμε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβάλλοντας την μουσικοχορευτική μας παράδοση, εκδίδουμε και παρουσιάζουμε βιβλία πολιτιστικού περιεχομένου, διατηρούμε τράπεζα αίματος σε νοσοκομείο της Αθήνας κ.ά. 
Ένας από τους σκοπούς του συλλόγου μας, είναι η διατήρηση, η διάσωση και η διάδοση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας Κυνήδαρος και κατ’ επέκταση της Νάξου. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε σήμερα, με τα οικονομικά, συλλογικά και κοινωνικά προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε, να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τον πολιτισμό του τόπου μας. 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει με κέφι, δύναμη και πίστη το έργο του συλλόγου και καλούμε όλα τα μέλη να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια με την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες μας, με ιδέες, προτάσεις και καθετί που σκοπό έχει την διεύρυνση των προσπαθειών του συλλόγου μας. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                              Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
                                      Στέλιος Νικ. Λιαδάκης                Ιάκωβος Κ. Τσελέντης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις