Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους, που συμμετείχαν στο αποκριάτικο γλέντι, την Κυριακή 3/3/2019 στην αίθουσα του συλλόγου μας [Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι]. Ένα παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι που δεν έλειψαν οι μοσκάροι, το κέφι, ο χορός, η διασκέδαση και πραγματικά μας θύμισε παραδοσιακό γλέντι από τα παλιά, όπως τα αξέχαστα αποκριάτικα γλέντια που γίνονταν παλιά στα καφενεία του χωριού μας. Μεγάλη η συμβολή και η διάθεση βέβαια, των συγχωριανών μας μουσικών Βαγγέλη Κονιτόπουλου και Στάθη Κουκουλάρη τους όποιους επίσης ευχαριστούμε θερμά. 
Ευχαριστούμε όσους συγχωριανούς και φίλους βοήθησαν να "στηθεί" αυτό το γλέντι και ιδιαίτερα τους συγχωριανούς μας "μάγειρες" και "μαγείρισσες" που επιμελήθηκαν για άλλη μια φορά την κουζίνα Βασίλη Γιαννακαρά, Δημήτρη Β. Λεγάκη, Σοφία Λεγάκη και Ειρήνη Λιαδάκη. 
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούμε στους χορηγούς της εκδήλωσης, που για άλλη μια φορά στήριξαν τις προσπάθειες μας και βοήθησαν οικονομικά το σύλλογο. 
Αναλυτικότερα ευχαριστούμε την BLUE STAR FERIESS, την ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ, το ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΝΑΞΟΣ" - ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ, την μεταφορική εταιρεία ΑΡΙΑΔΝΗ EXPRESS - ΑΦΟΙ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ, το κατάστημα ενδυμάτων ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, τον ΖΑΖΑΝΗ ΚΩΝ/ΝΟ και το ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ "ΤΟ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ" - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ. 
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους συγχωριανούς μας χορηγούς της εκδήλωσης ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ, ΑΝΝΑ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΥ, ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΑΡΜΟΚΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΗΣΤΟ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΛΟΥΒΑΤΟ, ΜΑΡΙΑ ΛΙΩΝΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΟΥΒΑΤΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΣΕΛΕΝΤΗ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ και ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΣΕΛΕΝΤΗ. 
Οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας συνεχίζονται και θέλουμε τα μέλη μας να είναι κοντά στο σύλλογο. Η ενημέρωση των μελών για τις δράσεις και εκδηλώσεις, γίνεται α) με επιστολές προς τα μέλη, β) μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση https://syllogos-kinidarou.blogspot.gr, γ) στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/kinidaros1931/ , δ) με ηλεκτρονικά μηνύματα και ε) sms μέσω κινητού τηλεφώνου. 
Για πληροφορίες και περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να απευθύνεστε και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή με αποστολή μηνύματος στο e-mail του συλλόγου sykinid@otenet.gr. 



Συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου

Φίλοι του συλλόγου

Κέφι, διασκέδαση και χορός

Στάθης Κουκουλάρης - Βαγγέλης Κονιτόπουλος : Οι αυθεντικοί νησιώτες μουσικοί

Στο γλέντι μας και οι φίλοι του συλλόγου: Νίκος Μαϊτός - Δημήτρης Καπούνης και Μιχάλης Κορρές

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις