Εκλογές 2020

Εκλογές 2020

Αγαπητοί συγχωριανοί και μέλη του συλλόγου μας,
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 η παρουσία και η συμμετοχή των μελών μας στις "Εκλογές 2020" κρίνεται απαραίτητη.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη του συλλόγου και κυρίως στους νέους που έχουν διάθεση, να έρθουν κοντά στο σύλλογο. Εκτός της συμμετοχής τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου, να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους στις εκλογές στις 2 Φεβρουαρίου 2020. 
Η συμμετοχή μας στο σύλλογο με ιδέες και προτάσεις, συμβάλλουν στην αναβάθμιση του συλλόγου και στη βελτίωση της λειτουργίας του.
Το επίπεδο στο οποίο λειτουργεί σήμερα ο σύλλογος μας είναι υψηλό και περιμένουμε μέσα από πολύτιμες προτάσεις των μελών μας και με τη συμμετοχή τους στις εκλογές, να προχωρήσουμε δυναμικά και να ανανεώσουμε τις δράσεις και δραστηριότητες του συλλόγου διατηρώντας τον σ' αυτό το επίπεδο.
Σε μια εποχή που το συλλογικό κίνημα περνάει "κρίση" και έρχεται αντιμέτωπο και με τα υπόλοιπα κοινωνικά προβλήματα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα μέλη μας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, θα συμμετέχουν, θα είναι κοντά στο σύλλογο για άλλη μια φορά και με επιτυχία θα συνεχίσουμε το έργο του.

Η Εφορευτική Επιτροπή σας ενημερώνει τα εξής:
Σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την υποψηφιότητα τους προς την Εφορευτική Επιτροπή με αίτηση τους, στην οποία θα δηλώνουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή. Στην ίδια αίτηση θα μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη τους ως εκπρόσωποι του συλλόγου στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.). 
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα πρέπει να κατατεθούν έως 30/1/2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00μ.μ.
Εγγραφές νέων μελών θα γίνονται έως 30/01/2020.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη και η εξόφληση των συνδρομών μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών.
Τα μέλη της επιτροπής είναι: α) Αντιγόνη Καρποντίνη 6988290471, Άρτεμις Κουρεμπελέ 6976457384, Μαρία Κλουβάτου 6936173210, Ευαγγελία Σκουλάξινου 6976232586.
Με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής μπορείτε να επικοινωνείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω https://www.facebook.com/kinidaros1931/ ή στο e-mail: sykinid@otenet.gr
Την αίτηση υποψηφιότητας μπορείτε να εκτυπώσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις