Κυνήδαρος - Καλοκαίρι 2018

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου 
"Ο Άγιος Γεώργιος"

Για άλλη μια χρονιά και έχοντας υπόψη τους σκοπούς που αναφέρονται στο καταστατικό ίδρυσής του συλλόγου μας, διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις "Καλοκαίρι 2018", συνεχίζοντας με συνέπεια και επιμονή να προβάλλουμε την πολιτιστική κληρονομιά του χωριού μας.
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε σήμερα με οικονομικά, συλλογικά και κοινωνικά προβλήματα, ο σύλλογος μας προσπαθεί, στηρίζει και αναδεικνύει τον πολιτισμό του τόπου μας με κέφι, πίστη και φυσικά στηριζόμαστε στην συμμετοχή και συμπαράσταση των μελών του συλλόγου που αφιλοκερδώς είναι κοντά και μας στηρίζουν στις προσπάθειές μας. 

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του συλλόγου μας, περιλαμβάνει για άλλη μια χρονιά τρεις τομείς δράσεων και αναλυτικότερα: 

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ για παιδιά, έφηβους και γονείς
Σε συνεργασία με το συγχωριανό μας Σχολικό Σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κων/νο Γεωργίου Κλουβάτο, διοργανώνουμε εκδηλώσεις για παιδιά, έφηβους και γονείς με εκπαιδευτικές δράσεις, αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών και ημερίδα με θέμα "Παιδί και Διαδίκτυο". 


ΓΛΕΝΤΙ - ΧΟΡΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Ο χορός και η μουσική είναι συνυφασμένα με τη ζωή των Κυνηδαριωτών. Με μεράκι επιθυμούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια της διασυλλογικής συνεργασίας, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη του τοπικού πολιτισμού μας. Διοργανώνουμε σε συνεργασία με Κυνηδαριώτες μουσικούς το Σάββατο 11/8/2018, Αυγουστιάτικο γλέντι και ξεφάντωμα με νησιώτικη παραδοσιακή μουσική και τραγούδια στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού "Βασίλειος Απ. Αντωνάκης". Επίσης, τη Δευτέρα 20/8/2018 σας περιμένουμε σε μια «Παραδοσιακή Βραδιά» με τραγούδια και χορούς με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από τη Νάξο και άλλες περιοχές της χώρας. 

ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Συνεχίζοντας με συνέπεια και επιμονή την κοινωνική προσφορά στους συγχωριανούς και συντοπίτες μας διοργανώνουμε την Τρίτη 21/8/2018 Ιατρική ημερίδα υγείας και Τετάρτη-Πέμπτη 22&23/8/2018, διήμερο αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία».


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Όποιος επαγγελματίας επιθυμεί να διαφημιστεί στα φυλλάδια, στα πανό και στα έντυπα που θα εκδοθούν από το σύλλογο, μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο e-mail : sykinid@otenet.gr 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις