Υποψήφιοι Κυνηδαριώτες Δημοτικών Εκλογών

Υποψήφιοι Κυνηδαριώτες Δημοτικών Εκλογών
Μέχρι σήμερα την υποψηφιότητα τους για Δημοτικοί Σύμβουλοι στις εκλογές της 18ης Μαϊου 2014, έχουν δηλώσει οι παρακάτω Κυνηδαριώτες και μέλη του συλλόγου μας.


1)ΔιαλεκτήΤσελέντη-Κατσιούλη, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νησιωτική Πολιτεία» με επικεφαλής το Νίκο Μαϊτό για Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Ονομάζομαι Διαλεχτή Τσελέντη-Κατσιούλη
Είμαι παντρεμένη κι έχω δύο παιδιά. Υπηρέτησα με συνέπεια, τιμιότητα κι ευσυνειδησία τα καθήκοντά μου ως διοικητικός υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας επί 30 έτη και απείχα από επιλογή από οποιαδήποτε έκθεση στα πολιτικά πράγματα. 
Επί τη ευκαιρία της πρωτοβουλίας του εκλεκτού συμπολίτη μας Νίκου Μαϊτού να δώσει μια άλλη διάσταση στην πολιτική δράση, εμφορούμενος πρώτα και κύρια από την αγάπη του για το νησί μας, αποφάσισα να υποστηρίξω αυτήν του την κίνηση όχι μόνο με την ψήφο μου αλλά και με την παρουσία μου στο ψηφοδέλτιό του, επιθυμώντας κι η ίδια, εφόσον μου δοθεί η δυνατότητα, να υπηρετήσω τις ανάγκες του τόπου που με γέννησε και με ανέθρεψε με υπευθυνότητα, συνέπεια και τιμιότητα.
Με τιμή
Διαλεκτή Τσελέντη-Κατσιούλη

2) Στέλλα Κονιτοπούλου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης" με επικεφαλής τον Γιώργο Θωμάκο. 
Σύντομο Βιογραφικό
H Στέλλα Κονιτοπούλου γεννήθηκε και έζησε στη Νάξο μέχρι τα έξι της χρόνια. 
Κατάγεται από την περίφημη οικογένεια των "Κονιτοπουλέων". Δίπλα στην οικογένειά της γνώρισε και αγάπησε το ελληνικό τραγούδι, γεγονός που την οδήγησε σε ηλικία οκτώ ετών στο να ξεκινήσει ορθοφωνία, σολφέζ και τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο, από όπου και αποφοίτησε στα οκτώ χρόνια αργότερα.
Ήδη από τα δεκατρία της χρόνια, εμφανιζόταν ζωντανά σε γνωστό μουσικό στέκι της εποχής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της. Στα δεκαπέντε της συμμετέχει για πρώτη φορά σε δίσκο και μάλιστα δίπλα στο Γιάννη Πάριο, στα Νησιώτικα Νο 1, συνεργασία που επρόκειτο να λειτουργήσει καταλυτικά στην μετέπειτα πορεία της. 
Από το 1982 μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 19 προσωπικούς δίσκους σε συνεργασία με σπουδαίους Έλληνες στιχουργούς και συνθέτες, όπως οι Μάνος Ελευθερίου, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Ανδρέου, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Γιάννης Γιοκαρίνης κ.α. 
Παράλληλα, συμμετείχε και σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών (Τολμηρή Επικοινωνία του Γιάννη Μαρκόπουλου, Μια Ελλάδα θάλασσα μαζί με την Μαρίζα Κωχ και την Άννα Καραμπεσίνη, Βορεινό Λιμάνι του Βασίλη Καζούλη κ.α.), ενώ σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων συνεργάστηκε με μύθους του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Γιάννης Πάριος, Σταμάτης Κόκκοτας, Αντώνης Καλογιάννης κ.α. 
Σε όλη αυτήν την πορεία, συνοδοιπόρος της είναι βεβαίως ο αδελφός της, Βασίλης Κλουβάτος, ο συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών της.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού "Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης" έχει ως εξής:
Ύστερα από μια πετυχημένη πορεία στον χώρο του νησιώτικου τραγουδιού, η Στέλλα Κονιτοπούλου αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. 
Η ερμηνεύτρια κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο και ανανεωτικό συνδυασμό Δύναμη Ελπίδας Συμμαχία πολιτών Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης του Γιώργου Θωμάκου στην Κηφισιά.
Πριν από λίγες ημέρες, στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού, η οποία έγινε σε κινηματογράφο στα βόρεια προάστια, η Στέλλα Κονιτοπούλου δήλωνε πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα ασχοληθεί με τα κοινά και ειδικά με έναν ανεξάρτητο και ανανεωτικό συνδυασμό. Έφτασε από νωρίς στο χώρο που φιλοξενούσε την εκδήλωση και μάλιστα συνομίλησε με πολίτες, ακούγοντας με ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή. 
Πάντως, ακόμη και μέσα από παλαιότερες συνεντεύξεις της, η Στέλλα είχε δείξει πως την ενδιαφέρει το σύνολο και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε εκφράσει τη γνώμη της, να όμως που τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να ασχοληθεί ενεργά με τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή της.

3) Φανή Τούντα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Γαλάτσι - Νέα Αρχή" με επικεφαλής το Νίκο Μαγκανάρη για Δήμο Γαλατσίου. 
Σύντομο Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στο Γαλάτσι. Είμαι μητέρα 3 παιδιών, την Σοφία μαθήτρια β' γυμνασίου, την Ελένη μαθήτρια ε' δημοτικού και την Γεωργία μαθήτρια α΄ δημοτικού.
Φοίτησα στη σχολή Εμπορικού Ναυτικού (εμποροπλοιάρχων) και έχω την ειδικότητα του Ανθυποπλοιάρχου. Σήμερα εργάζομαι ως συνεργάτης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Κολέγιο Αθηνών- Ψυχικού.
Οι δραστηριότητές μου στα κοινά της τοπικής κοινωνίας του δήμου μας, ξεκίνησαν πριν 8 χρόνια, όταν για πρώτη φορά εκλέχθηκα στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού σχολείου Γαλατσίου ως ταμίας. Έxω διατελέσει εκλεγμένο μέλος της 4ης σχολικής επιτροπής του 13ου δημοτικού σχολείου Γαλατσίου.
Διετέλεσα εκπρόσωπος της Ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. για 6 χρόνια εκ των οποίων τα 4 ως γραμματέας. Εκπροσώπησα για 2 χρόνια, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και 2 χρόνια ήμουν μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου μας.
Σήμερα είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού σχολείου Γαλατσίου, εκ των οποίων εκλέγομαι τα τελευταία 6 χρόνια.
Γνωρίζοντας από κοντά όλα αυτά τα χρόνια την πορεία του Δήμου μας και αποκτώντας την εμπειρία μέσα από τους διάφορους φορείς που συνεργάστηκα, είδα ότι μπορώ να συμβάλλω κι εγώ στη βελτίωση ζωής των συμπολιτών μου, δίνοντας προτεραιότητα στην καθημερινότητα και στην επαφή με τους Δημότες, βοηθώντας τον πολίτη από κοντά. 

Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΝΙΚΟ ΜΑΓΚΑΝΑΡΗ και θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε ένα καλύτερο Γαλάτσι.

4) Σιδηροπούλου Μαρία, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του "Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Γαλατσίου - Δημοκρατική Συνεργασία Πολιτών" με επικεφαλής τον Κυριάκο Τσίρο. 
Γέννημα θρέμα του Γαλατσίου, κατοικεί μόνιμα στα  Καραγιαννέϊκα. Κόρη του Ευθύμιου Σιδηρόπουλου απ’ τις Καρούτες Φωκίδας και της Πλυτής  Σιδηροπούλου το γένος Τουμπακάρη απ’ τον Κινίδαρο Νάξου. Παντρεμένη  με τον Αλέξανδρο Γιαννή, διατηρούν Σχολή Χορού στο Γαλάτσι. Έχει αποκτήσει δυό γιους, τον Πάρι και τον ΄Εκτορα. Απόφοιτος του 39ου Γενικού Λυκείου Κυψέλης, με σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων, Λογιστικής και Κλασσικού χορού. Από μικρή διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά και σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καραγιαννέϊκων, πρόεδρος του οποίου διετέλεσε επί σειρά ετών ο πατέρας της. Πάντα ευαισθητοποιημένη για τον συνάνθρωπο, είναι εθελόντρια του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου μας, που αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, η ευθύνη είναι μεγάλη και οφείλετε να εκπροσωπήσετε την τοπική κοινωνία με υπευθυνότητα και διαφάνεια. Γνωρίζεται ότι ο βασικός σκοπός της τοπικής αρχής, είναι η καλή ποιότητα ζωής των κατοίκων, η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου που θα κληθείτε να διοικήσετε αύριο. Μεγάλη ευθύνη βέβαια και υποχρέωση απέναντι στους πολίτες έχει το κράτος, -η πολιτεία- που οφείλει να θεσμοθετεί και να ενισχύει οικονομικά την τοπική αυτοδιοίκηση. Οφείλεται όμως και εσείς να διαχειριστείτε μια κατάσταση και να είσαστε δίκαιοι, ανοιχτοί και κοντά στους πολίτες που ειδικά σήμερα το έχουν ανάγκη. 
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας!!!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις