Ψήφισμα με αρ. 1361/23-8-2018


ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΣΕΛΕΝΤΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», στο θλιβερό άγγελμα εκδημίας του συγχωριανού μας Χρήστου Κων/νου Τσελέντη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 23/8/2018.

Ο Χρήστος Τσελέντης, τιμούσε και αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του τον Κυνήδαρο και γενικότερα τη Νάξο. Διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας τις περιόδους: α) 16/2/1997–28/2/1999, β) 28/2/1999–6/5/2001, γ) 6/5/2001–1/6/2003 και δ) 1/6/2003 – 26/6/2005.

Όλα αυτά τα χρόνια η προσφορά του ήταν μεγάλη. Εκτός της θητείας του ως πρόεδρος, μέχρι σήμερα ήταν πάντα κοντά μας και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου, όποτε του ζητήθηκε, με το βιολί και το τραγούδι του. Ένας αυθεντικός της παράδοσης έφυγε από κοντά μας. Στους δικούς του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, την αμέριστη συμπαράσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Θεός να δίνει δύναμη και υγεία να τον θυμούνται.

Αποφασίζουμε:

·         Να παραστούν στην κηδεία του εκλιπόντος μέλη του Δ.Σ.

·         Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του και να δοθεί το ποσό των 150 ευρώ στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Κυνηδάρου Νάξου.

·         Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.

·         Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
 Στέλιος Νικ. Λιαδάκης

Ο Γεν. Γραμματέας
Ιάκωβος Κων. Τσελέντης


              

     Ο Αντιπρόεδρος                       Ο Ταμίας                                       Ο Αναπλ. Γραμματέας

Κων/νος Γ. Καρποντίνης            Δημήτρης Β. Καρποντίνης                  Ιωάννης Δ. Καρποντίνης

                          



Τα Μέλη

Ανδρέας Δ. Σκουλάξινος, Ιωάννης Δ. Τσελέντης,

Γεώργιος Δ. Κλουβάτος, Τριαντάφυλλος Ν. Καρποντίνης 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις