Συνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου



ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του συλλόγου και συγκεντρώθηκαν 21 μονάδες αίμα. Στους αιμοδότες προσφέρθηκε πίτα και δόθηκαν δύο βιβλία εκδόσεων του συλλόγου αναγράφοντας την ημερομηνία της αιμοδοσίας. 
Στους υπεύθυνους του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" τους προσφέρθηκε μεσημεριανό γεύμα που ετοίμασε ο Δημήτρης Β. Λεγάκης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος", ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ "Η Αγία Σοφία" που με καλή διάθεση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και φίλους αιμοδότες για την ανεκτίμητη προσφορά τους, να τους ευχηθούμε υγεία και διάκριση σε τέτοιες πράξεις κοινωνικής προσφοράς και να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα συμβάλλοντας έτσι στην ενημέρωση και την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΔΑΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΥΝΗΔΑΡΟΥ
Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο καφενείο "Κοκκινάκι" στο χωριό στις 3/2/2019, συμμετείχε ο σύλλογος μας μέσω του αντιπροέδρου κου Κων/νου Γεωργίου Καρποντίνη. 
Ο αντιπρόεδρος κος Καρποντίνης, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και ανακοίνωσε την προσφορά του ποσού των 100 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
Ο χαιρετισμός του αντιπροέδρου έχει ως εξής:  
ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΥΝΙΔΑΡΟΥ ΝΑΞΟΥ 
Αγαπητοί συγχωριανοί, 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», σας ευχαριστεί για την πρόσκληση, εύχεται στους γονείς καλή δύναμη, καλή κι ευτυχισμένη χρονιά. Για τους μικρούς μας Κυνηδαριώτες, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, να τους πούμε ότι το σχολείο είναι μέρος που πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια, να εκτιμούν για ότι κάνουν οι δάσκαλοι και οι γονείς τους και να προετοιμαστούν για ένα καλύτερο μέλλον. Ο σύλλογος μας στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με τους συλλόγους του χωριού μας και έχοντας υπόψη την αμέριστη συμπαράσταση στους «μικρούς» Κυνηδαριώτες, προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, προκειμένου να καλυφθούν διάφορες λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου. 
Καλή χρονιά σε όλους !!!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΒΟΤΑΝΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ 
Στις 3 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο σύλλογο με ομιλήτρια την Χριστίνα σύζυγο Γιώργου Κλουβάτου. Θέμα της εκδήλωσης "Τα θεραπευτικά βότανα της Νάξου, ένας θησαυρός της φύσης". 
Τα βότανα είναι ένας μεγάλος θησαυρός της ελληνικής φύσης, που όπως λένε οι ειδικοί μένει αναξιοποίητος και άγνωστος. Παρουσιάζουν ευεργετικές ιδιότητες και η χρήση τους προϋποθέτει γνώση και εμπειρία. Απαιτείται λοιπόν ορθή και ασφαλή χρήση των βοτάνων και στο νησί μας φύονται πολλά βότανα σε χέρσες ή καλλιεργήσιμες εκτάσεις. 
Αυτά και άλλα πολλά αναλύθηκαν στο ταξίδι στη Ναξιακή φύση για τα βότανα της Νάξου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Ακούστηκαν από την Χριστίνα Κλουβάτου, οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων, οι τρόποι και χρήση τους, συλλογή και συντήρηση τους κ.ά. 
Ωραία εκδήλωση με άψογη παρουσίαση από την Χριστίνα μέσω Η/Υ και προτζέκτορα.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
Την Κυριακή το μεσημέρι, στις 3/3/2019, θα πραγματοποιηθεί το αποκριάτικο γλέντι για τα μέλη και φίλους, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι) με τους συγχωριανούς μας μουσικούς Στάθη Κουκουλάρη και Βαγγέλη Κονιτόπουλο
Θα γευτείτε πλούσιους παραδο-σιακούς μεζέδες, καλό φαγητό από συγχωριανούς μας μάγειρες και καλό Κυνηδαριώτικο κρασί. 

ΒΙΒΛΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ 
Μετά την προσφορά του συγχωριανού μας Βαγγέλη Κονιτόπουλου του βιβλίου "Η τέχνη της μουσικής στη Νάξο - 19ος και 20ος αιώνας", το Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας υπόψη την στήριξη των μελών μας, αποφάσισε στην προμήθεια δύο βιβλίων για την βιβλιοθήκη και δισκοθήκη του συλλόγου αφού στο βιβλίο περιλαμβάνονται και τρία cd.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Την Κυριακή 10/2/2019 τις ώρες των μαθημάτων χορού, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από κοινού των δύο χορευτικών τμημάτων που περιλάμβανε κοπή πίτας, φαγητά και γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι χορευτές και ζωντανή μουσική από τον Στέλιο Κουνάδη - βιολί, Γιάννη Μαράκη - λαούτο και Μιχάλη Χερουβείμ - τραγούδι. 

ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα προβούμε στις παρακάτω προμήθειες και κατασκευές για τις ανάγκες λειτουργίας της αίθουσας του συλλόγου μας. 
Α) Προμήθεια 10 σκαμπό και 5 τραπεζιών.
Β) Επένδυση όλων των ξύλινων πάγκων με αφρολέξ και ταπετσαρία. 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 
Την Κυριακή 24/2/2019, κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη του παιδικού τμήματος χορού, Ειρήνη Μονδέλου, θα γίνει αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά
Εκτός από τους μεζέδες και άλλα φαγητά που θα προσφέρουν οι γονείς των παιδιών, από το σύλλογο στα παιδιά θα προσφερθούν χυμοί φρούτων, γλυκά και διάφορα αποκριάτικα παιχνίδια. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ
Η υπάρχουσα ξύλινη βιβλιοθήκη και βιτρίνα στην αίθουσα του συλλόγου αποφασίστηκε να επεκταθεί ακόμα 1,50 μ. περίπου προκειμένου να τοποθετηθούν τα είδη και εκθέματα που προσφέρει ο συγχωριανός μας Αγιογράφος - Ζωγράφος Γιώργος Ιακ. Καρποντίνης

ΕΚΔΟΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί για συνεδρίαση η συντακτική επιτροπή προκειμένου να συζητήσει το θέμα και να προχωρήσει στην έκδοση του 1ου φύλλου της εφημερίδας του συλλόγου που θα αφορά το 1ο τρίμηνο του 2019.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις