Καλό μήνα - Μάρτιος 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εύχεται στα μέλη και τους φίλους του, καλό μήνα !! 

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ο κατάλληλος μήνας για φύτευμα όλων των δέντρων. 
Ο σύλλογος μας για το μήνα Μάρτιο έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις: 

Αποκριάτικο Γλέντι. 

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 14.00, στην αίθουσα του συλλόγου στο Γαλάτσι (Δερβενακίων 20–τηλέφωνο:2102927231). Θα μας διασκεδάσουν οι Κυνηδαριώτες μουσικοί Βαγγέλης Κονιτόπουλος και Στάθης Κουκουλάρης. Το γλέντι θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς μεζέδες και φαγητά, μαγειρεμένα με μεράκι από Κυνηδαριώτες «μάγειρες» και φυσικά, καλό Κυνηδαριώτικο κρασί. 

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα του Συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι, τηλέφωνο:210 2927231) με θέματα συζήτησης: α) Διοικητικός, Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή της Ελεγκτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου, β) Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου, γ) Άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας. 
Σε περίπτωση μη απαρτίας (απαιτείται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών), η Γενική Συνέλευση, μεταφέρεται για την επόμενη Κυριακή 7 Απριλίου 2019 την ίδια ώρα (11:00 π.μ.) με όσα μέλη παρευρεθούν. 

Μαθήματα χορού

Τα μαθήματα για όλα τα τμήματα χορού για το μήνα Μάρτιο δεν θα γίνουν στις 3/3/2019 και 10/3/2019 λόγω της αποκριάτικης εκδήλωσης και του τριήμερου της Καθαρής Δευτέρας αντίστοιχα.

Παροιμίες για το μήνα Μάρτιο

  • Αν κάνει ο Μάρτης δυο νερά, κι ο Απρίλης άλλο ένα, χαρά σε εκείνον το ζευγά που ‘χει πολλά σπαρμένα. 
  • Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή; 
  • Μάρτη, Μάρτη βροχερέ κι Απρίλη δροσερέ. 
  • Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης. 
  • Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις