Δημοτικές Εκλογές Μαϊου 2019

Ο Πέτρος Μαγκανάρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 08/08/1995 και είναι μόνιμος κάτοικος του Γαλατσίου στην οδό Εκάβης. Κατάγεται από την Κόρωνο, τον Κινίδαρο Νάξου και την ορεινή Καρδίτσα. 
Μαθήτευσε στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στην Λαμπρινή και με υποτροφία εισήχθη στο Κολλέγιο Αθηνών από όπου αποφοίτησε με αριστείο το 2013. Σήμερα είναι τελειόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με ειδίκευση Λιμενολόγου. 
Παράλληλα με την φοίτηση του έλαβε μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς μηχανικής στους οποίους και διακρίθηκε με την 1η θέση στο Ε.Μ.Π. και την 2η θέση πανελλαδικώς. Βρίσκει μεγάλο ενδιαφέρον στην τεχνολογία και τις εφαρμογές της και έχει μεριμνήσει για την απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων. 
Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Εργάζεται από τα 18 του στην οικογενειακή επιχείρηση Bushikan Organization ως εκπαιδευτής, γραμματέας και διοργανωτής σεμιναρίων, ενώ διατέλεσε γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άτλας» το διάστημα 2014-2016. 
Κατέχει μαύρη ζώνη στο Karate και στο Matayoshi Kobudo. Φοιτώντας στο Πολυτεχνείο εκλέχθηκε Εκπρόσωπος των φοιτητών στην Γενική Συνέλευση των καθηγητών και ήταν υπεύθυνος του πολιτικού σχεδιασμού της παράταξης που υπηρετούσε. 
Από νεαρή ηλικία μαθήτευσε στο πιάνο και την κλασική κιθάρα στο Δημοτικό στέκι Γαλατσίου και στο Εθνικό Ωδείο. Έχει λάβει μέρος ως εθελοντής σε πλήθος δράσεων στο Γαλάτσι όπως δενδροφυτεύσεις, καθαρισμός, προστασία του Άλσους κ.α. Είναι υπεύθυνος ηλεκτρονικής έκδοσης της ενημερωτικής ιστοσελίδας «Ζώντας στο Γαλάτσι». 

Στοιχεία επικοινωνίας: 6984456799/ 6946570306, petrosmaganaris@gmail.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις