Παλαιό Ελαιοτριβείο

ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στα πλαίσια ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, έχει αποφασίσει να προβεί στη σύνταξη μουσειακής προμελέτης για τη μετατροπή του Παλαιού Ελαιοτριβείου σε Μουσείου. 
Συνεργαζόμαστε με συγχωριανούς μας ειδικούς για τη σύνταξη της μελέτης και σκοπό την αξιολόγηση και αποτύπωση της τωρινής κατάστασης διατήρησης των εκτιθέμενων αντικειμένων, την σύνταξη έκθεσης για πρόταση επεμβάσεων συντήρησης και τεκμηρίωσης των αντικειμένων που υπάρχουν σήμερα, σωστή οργάνωση και κατανομή των αντικειμένων στο χώρο κλπ.  
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της προσπάθειας, το Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση του ζητά την οικονομική συνδρομή μελών και φίλων του. 
Ήδη έχουν καταγραφεί σε ειδική ονομαστική κατάσταση μέλη που έχουν καταβάλλει την οικονομική τους συνδρομή και ευελπιστούμε ότι έως το τέλος του καλοκαιριού θα έχει συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για τη σύνταξη μουσειακής προμελέτης και γενικά για τις αναγκαίες διαδικασίες που απαιτούνται σχετικά με την μετατροπή του Παλαιού Ελαιοτριβείου σε Μουσείου. Σε κάθε μέλος που θα καταβάλλει το ποσό που επιθυμεί, θα εκδίδεται χρηματική ονομαστική απόδειξη.
Στηρίζουμε τις προσπάθειες του συλλόγου μας ;
Στηρίζουμε τον πολιτισμό μας !!
Ο φούρνος στο Παλαιό Ελαιοτριβείο

Εσωτερική άποψη Ελαιοτριβείου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις