Έναρξη μαθημάτων χορού - Λειτουργία της αίθουσας

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας ότι με αισιοδοξία, κέφι και μεράκι, ξεκινά η φετινή χρονιά για το σύλλογο μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο που η θητεία του λήγει στις 31/12/2019, με σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας, προγραμματίζει ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. 
Καλούμε τους συγχωριανούς και μέλη (νεολαία, φοιτητές, επιστήμονες κλπ.), σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο, να πλαισιώσουν το σύλλογο με προτάσεις, ιδέες και απόψεις συμβάλλοντας στο έργο του συλλόγου. 

Μαθήματα παραδοσιακών χορών - Έναρξη την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι, ο παραδοσιακός χορός είναι συνυφασμένος με τον πολιτισμό μας, γνωρίζουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας καθώς και τα ιστορικά στοιχεία που συμβάλλουν στην διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ξεκινάμε και αυτή τη χρονιά τα μαθήματα παραδοσιακών χορών με αγάπη στην παράδοση και αισιοδοξία για αυτή τη σημαντική δράση του συλλόγου. Θα γίνει προσπάθεια να έχουμε αρκετές φορές ζωντανή μουσική από διάφορα μέρη της χώρας μας και κυρίως Ναξιώτικα και Κυκλαδίτικα βιολιά και πολλές άλλες εκπλήξεις. 

Βασικός σκοπός του συλλόγου μας είναι να διατηρήσει και να διαδώσει την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην αίθουσα του συλλόγου, ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ θα διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί για μικρούς και μεγάλους
Τα μαθήματα χορού αφορούν όλες τις ηλικίες και τα τμήματα εκμάθησης έχουν ως εξής: 
17:00–18:15: ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα χορού, με υπεύθυνη τη συγχωριανή μας Ειρήνη Γ. Μονδέλου. 
18:30–20:00: ΕΝΗΛΙΚΕΣ τμήμα χορού, με χοροδιδάσκαλο τον κον Κων/νο Θεοχάρη. 
20:00–21:30 : ΕΦΗΒΙΚΟ τμήμα χορού, με χοροδιδάσκαλο τον κον Κων/νο Θεοχάρη. 

Σας περιμένουμε στην αίθουσα του συλλόγου Δερβενακίων 20-Γαλάτσι, τηλ.: 2102927231 να δηλώσετε συμμετοχή στα τμήματα χορού. 

Φωτογραφία: Ιάκωβος Τσελέντης 

Καλή παρέα και καλή καρδιά ! 
Φτιάξτε την παρέα σου και έλα στο σύλλογο! 
9 Οκτωβρίου 2019 ! 

Παραδοσιακοί μεζέδες και φαγητά από συγχωριανούς μας «μάγειρες» και καλό Κυνηδαριώτικο κρασί, ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι) με έναρξη την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019
Στόχος μας είναι η αίθουσα του συλλόγου, να γίνει στέκι συνάντησης των συγχωριανών και φίλων μας να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να διασκεδάζουμε Κυνηδαριώτικα. 

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα παρευρίσκονται σε όλες τις εκδηλώσεις στην αίθουσα του συλλόγου, προκειμένου να καταθέτετε απόψεις ή προτάσεις για θέματα και δραστηριότητες που αφορούν το σύλλογό και το χωριό μας.

Φωτογραφία: Ιάκωβος Κ. Τσελέντης

Σας περιμένουμε !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις