Εκδήλωση τιμής στον Χρήστο Κ. Τσελέντη

Εκδήλωση τιμής στον Χρήστο Τσελέντη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος", ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση τον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό σύλλογο Εργατοϋπαλληλικών Κατοικιών Παλλήνης "Κηπούπολη", να συμμετέχουμε στην εκδήλωση τιμής αφιερωμένη στη μνήμη του συγχωριανού μας και τέως προέδρου του Δ.Σ. Χρήστου Τσελέντη. 
Στην εκδήλωση συμμετείχε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, για την Ομοσπονδία Ναξιακών συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) ο αντιπρόεδρος κ. Παπαϊωάννου Ανδρέας, φίλοι και συγχωριανοί μας. 
Τους Κυνηδαριώτες χορευτές συνόδεψαν οι μουσικοί Νίκος Ευβοιώτης - βιολί, Μαρία Σκουλά - τραγούδι, Απόστολος Καρποντίνης, Μανώλης Τουμπακάρης και Γιάννης Μαράκης - λαούτο.
Χόρεψαν οι : Μανώλης Ν. Τσελέντης, Μαρία Χ. Τσελέντη, Κων/νοςς Ι. Τσελέντης, Κων/να Χ. Τσελέντη, Μαρία Ι. Τσελέντη, Άρης Γερμανός, Φλώρα Α. Καρποντίνη, Ιωάννα Α. Καρποντίνη, Βασίλης Δ. Τουμπακάρης, Σταυρούλα Α. Κονιτοπούλου, Άννα Ε. Γεροντάκη και Κίμωνας Δ. Κλουβάτος. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέλιος Λιαδάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Κρεμμύδα και τα μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στην προσφορά του Χρήστου στα κοινά και στα πολιτιστικά δρώμενα του συλλόγου μας. 
Συγχαρητήρια στον σύλλογο της Παλλήνης, στους συμμετέχοντες και σε όλους τους διοργανωτές για την οργάνωση της εκδήλωσης, που μας έδωσαν την ευκαιρία να θυμηθούμε για άλλη μια φορά τον Χρήστο, να ακούσουμε κοτσάκια του και να συγκινηθούμε μέσα από τα κοτσάκια των Φλώρας Χερουβείμ, Μαρίας Σκουλά και Κώστα Χουζούρη που αφιέρωσαν στην μνήμη του.


Ο πρόεδρος του συλλόγου ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ κος Κρεμμύδας, μέλη του Δ.Σ. και η οικογένεια του Χρήστου

Ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Λιαδάκης

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις