Δράσεις συλλόγου_2

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τις πρόσφατες συνεδριάσεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Υπογραμμίζουμε ότι οι αποφάσεις του Δ.Σ. έχουν γνώμονα ότι ο σύλλογος μας είναι πολιτιστικός. Πραγματοποιεί και συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβάλλοντας την μουσικοχορευτική μας παράδοση. Εκδίδουμε και παρουσιάζουμε βιβλία πολιτιστικού περιεχομένου, διατηρούμε τράπεζα αίματος σε νοσοκομείο της Αθήνας κλπ. 


Συνεδρίαση 1414 
  • Αποφασίστηκε στο χριστουγεννιάτικο γλέντι του συλλόγου στις 22/12/2019, να συμμετέχουν οι συγχωριανοί μας μουσικοί Στέλλα Κονιτοπούλου και Βασίλης Κλουβάτος. 
  • Συζητήθηκε και αποφασίστηκε να σταλεί η επιστολή προς τον σύλλογο "Ο Απίκραντος" με αρ. πρωτ. 1470 σχετικά με την διέλευση από το κτήμα "Μοναστηριακό". Η επιστολή θα σταλεί με e-mail και ΕΛΤΑ. 
  • Έγινε συζήτηση σχετικά με την λειτουργία του απινιδωτή που έχουν προμηθευτεί οι πολιτιστικοί σύλλογοι του χωριού και έγινε δεκτή η εισήγηση για συνεργασία με το Κ.Υ. – Νοσοκομείο Νάξου ή ακόμα και κάποιον ιδιώτη να πραγματοποιηθεί σεμινάριο – ημερίδα ενημέρωσης Πρώτων Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ). Στόχος: Να ενημερωθούν οι κάτοικοι του χωριού για τις πρώτες βοήθειες σ’ όσους έχουν ανάγκη με απινιδωτή. Από το σεμινάριο ή ημερίδα ενημέρωσης, να εκπαιδευτούν όσοι περισσότεροι χωριανοί γίνεται και να ξεκινήσει καμπάνια συμμετοχής από συγχωριανούς. Τα έξοδα του σεμιναρίου να τα αναλάβουν οι σύλλογοι. Να τοποθετηθεί ο απινιδωτής σε εξωτερικό χώρο και να απασχολεί τους συλλόγους το θέμα σε ετήσια βάση. 
  • Συζητήθηκε και αποφασίστηκε στο χριστουγεννιάτικο γλέντι στις 22/12/2019, να συμμετέχουν τα παιδιά που έρχονται στο παιδικό τμήμα χορού. 

Συνεδρίαση 1415 
  • Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη ότι οι συγχωριανοί μας μουσικοί Στέλιος Κλουβάτος και Απόστολος Καρποντίνης συμμετείχαν στο γλέντι της Τετάρτης 20/11/2019 αφιλοκερδώς.
  • Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη ότι εντός του μηνός Ιανουαρίου 2020 έχει επικοινωνήσει με τον γιο της συγχωριανής μας Νικολέτας Καρποδίνη για να γίνει ακόμα μια βραδιά Τετάρτης με ζωντανή μουσική από 9:00 έως 12:00 το βράδυ με ρεμπέτικα τραγούδια.
  • Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά στις 15/12/2019 σε συνεργασία με την Ειρήνη Μονδέλου και τα παιδιά να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αίθουσα. Θα προσφερθούν από το σύλλογο γλυκά και αναψυκτικά και σε όλα τα παιδιά δώρα. 
  • Κατόπιν συζήτησης και προγραμματισμού καθορίστηκαν οι ημερομηνίες για διάφορες δραστηριότητες του συλλόγου και αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στα μέλη του συλλόγου προς ενημέρωση τους. Αναλυτικότερα αποφασίστηκαν : α) Να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την καταγραφή στις 20/12/2019, ημέρα Παρασκευή, β) Να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση την Κυριακή 5/1/2020 και σε περίπτωση μη απαρτίας την επόμενη Κυριακή 12/1/2020, γ) Να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 19/1/2020. 
  • Αποφασίστηκε η προμήθεια τραπεζιών και καθισμάτων για την αίθουσα. 
  • Γενική Συνέλευση – Εκλογές Ο.ΝΑ.Σ. : Έγινε ενημέρωση των μελών από τον πρόεδρο ότι στην γενική συνέλευση της Ο.ΝΑ.Σ. ορίστηκε η ημερομηνία εκλογών Κυριακή 15/12/2019 από το πρωί στις 9:00 έως 6:00 το απόγευμα. Να σταλούν οι αντιπρόσωποι του συλλόγου μας στην Ο.ΝΑ.Σ. και καλό θα είναι να συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές. Η Ομοσπονδία προσέφερε εγχειρίδιο του οικονομολόγου λογιστή–φοροτεχνικού Αργύρη Καβουρίνου, σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων και συλλόγων. 
Συνεδρίαση 1416 
  • Από τον γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώθηκαν τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα, που αφορούσαν: επιστολή προς τα μέλη μας (1472) πρόσκληση και για γενική συνέλευση και πρωτοχρονιάτικη πίτα, την αλληλογραφία με την Blue Star Ferries (1471–1473) για προσφορά εισιτηρίων στο χριστουγεννιάτικο γλέντι μας, την αλληλογραφία με την Ο.ΝΑ.Σ. (1474) για ενημέρωση των αντιπροσώπων μας που θα συμμετέχουν στις εκλογές της ομοσπονδίας. 
  • Ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. για την λειτουργία της τράπεζας αίματος του συλλόγου και τις μονάδες που δόθηκαν σε μέλη και φίλους του συλλόγου. 
  • Αποφασίστηκε να γίνει η βράβευση των νέων φοιτητών και τα δώρα που θα μοιραστούν να είναι μαρμάρινα αγαλματίδια και βιβλία από εκδόσεις του συλλόγου. 
  • Συζητήθηκε η επιστολή του συγχωριανού μας Δ.Κ.Κ. προς το σύλλογο και αποφασίστηκε να σταλεί άμεσα η απαντητική επιστολή μας.
  • Αποφασίστηκε τα μεγάλα τραπέζια να σταλούν στην αποθήκη του Μοναστηριακού στο χωριό μετά την προμήθεια των νέων τραπεζοκαθισμάτων. 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !

Σχόλια

  1. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις