ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 10.01.2021

 

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου και το Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021, στην αίθουσα του Συλλόγου μας στο Γαλάτσι, Δερβενακίων 20.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 13:30.

Η δράση πραγματοποιείται για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου και για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου.

Καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες να στηρίξουν την αιμοδοσία αυτή αφιερώνοντας μόνο 5' από τον χρόνο τους.

 

*Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

** Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.

*** Σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει εκδώσει ο ΠΟΣΕΑ σχετικά με τον τρόπο μετακίνησης των εθελοντών αιμοδοτών, επισημαίνονται τα εξής: "Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από την Πολιτική Προστασία ο σχετικός αριθμός του SMS για την μετακίνηση με σκοπό την προσφορά αίματος, πλάσματος ή αιμοπεταλίων, οι Εθελοντές Αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία και μια απλή ιδιόχειρη ατομική και ενυπόγραφη δήλωση, που να αναφέρει ότι μετακινούνται για να προσφέρουν εθελοντικά αίμα, στην περιοχή που διενεργείται η Εθελοντική Αιμοδοσία, τον ακριβή τόπο και την ώρα που πραγματοποιείται η Αιμοδοσία. Επίσης, μπορούν να ζητούν και Βεβαίωση από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας που διενεργεί την αιμοληψία για την επιστροφή τους στην οικία τους."


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις