ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΒΑΣ. ΑΠ. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ" - Α' ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 Αγαπητοί συγχωριανοί,

Το έτος που φεύγει ήταν ομολογουμένως μία δύσκολη χρονιά για όλους μας. Οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού έπληξαν την καθημερινότητα μας και κατέστησαν τη λειτουργία των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, σε ολόκληρη την επικράτεια, σχεδόν αδύνατη. Ο πολιτιστικός μας σύλλογος, "Ο Άγιος Γεώργιος", όντας ένας τέτοιος οργανισμός, αναπόφευκτα τέθηκε σε αδρανοποίηση όσον αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Παρ’ όλα αυτά και κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες της εποχή μας, χάρις στη μεγάλη ευεργέτιδα κα. Αντωνάκη Σοφία και το "μεράκι" των προγενέστερων διοικητικών συμβουλίων αλλα και του τωρινού, το μεγαλόπνοο έργο της ανάπλασης του πολιτιστικού χώρου του χωριού μας "ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠ. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ"
, ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία.

Σε μία έκταση 5 στρεμμάτων, στην περιοχή των Δρυάδων, όπου πρόκειται να κατασκευαστούν κτιριακές υποδομές καθώς και αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις, πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση των εργασιών με αντικείμενο την αποψίλωση τμήματος του οικοπέδου, τη μεταφύτευση ελαιόδεντρων και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου (πίστα εκδηλώσεων & χώρος ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων). Οι χωματουργικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν απο το συγχωριανό μας, Ιωάννη Σουσούνη, σε άριστη συνεργασία με τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής, την οποία έχει εκλέξει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας.

Η συνέχιση των εργασιών, που θα περιλαμβάνει την κατασκευή κτιρίου, άμεσα εκμεταλλεύσιμου από το σύλλογο μας, καθώς και την αποπεράτωση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Πολυχώρου ΄΄ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠ. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ΄΄, είναι προγραμματισμένη για τους πρώτους μήνες του νέου έτους. Ας ευχηθούμε όλοι μας, το νέο έτος να σκορπίσει με υγεία τον κόσμο και να καταφέρουμε το ερχόμενο καλοκαίρι να διοργανώσουμε την ετήσια εκδήλωση στον ανανεομένο μας χώρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις